Kategoritë tona

Erëza Kuzhine

Më Shumë

Përzierje Bimore

Më Shumë

Vajra Esenciale dhe të Shtrydhura

Më Shumë

Kremra Bimore

Më Shumë

Infeksionet e bajameve

SHaktaret e infeksioneve ne bajame Shkaktaret e tyre jane viruset e bakteriet e ndryshme qe qarkullojne ne ajer, apo qe merren me ane te ushqimeve e mjedisit rrethues. Per te dalluar nese femija juaj

Më Shumë

Produkte të sugjeruara

Çfarë thonë klientët tanë

Konsidertatat me te larta

Doktor konsidertatat me te larta per profesionalizmin Tuaj.Mirenjohje maksimale.

Artemiss Bajraktari

Dhe 10 yje jan pak per ju

Po keni doktorr Yllin qe jua shton vleresimin.jeni me te miret dhe shum te komunikueshem.respekte

Elona Agaci

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i