Sëmundjet e stomakut, gastriti dhe ulçera.

Sëmundjet e stomakut, gastriti dhe ulçera.

Gastriti është prishja e balances midis HCL dhe mureve të stomakut e shoqërohet me: dhimbje, djegie retrosternale (Urth), nauze, të vjella, ulje oreksi, të vjella me gjak(hematemesis), defekim me gjak (melena)etj.

Ulçera është gerryerje e mukozës mbrojtëse të stomakut dhe shoqërohet me: humbje gjaku, anemi, humbje oreksi, humbje peshe etj.

Çaji i stomakut ndihmon në balancimin e pH në stomak.

Këshillat: Të konsumohen vakte të shpeshta çdo 3-4 orë edhe nga pak sasi.

                 Mos të konsumohet darka më vonë se ora 19:00.

                 Të konsumohen ushqime të lehta si: fruta, perime, mish pule e peshku.

                 Të pihet në mëngjes esëll 1 gotë qumësht me 1 të bardhe veze.

                  Të konsumohet susam.

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i