Rigjenerimi i zemrës me mënyra natyrale.

Rigjenerimi i zemrës me mënyra natyrale.

Sëmundjet e zemrës mund të jenë të shumëllojshme, dhe nëse merrni ilaçe pa recetë mund të shkaktojnë efekte të kundërta, dhe mund të cojnë deri në humbje të jetës, sepse disa sëmundje zemre shkaktohen nga tensioni i ulët, disa nga i larti. Disa janë zmadhim ose zvogëlimi i dhomave të zemrës. Kurat e zemrës kërkojnë përkushtim për tu kuruar. 

Parandalimi i sëmundjeve të zemrës:

  • Dietë e pasur me yndyrna bimore dhe peshk
  • Përdorimi i yndyrnave shtazore 3-4 herë në muaj.
  • Ushtrime fizike 30 minuta çdo ditë.
  • Përdorimi i perimeve me shumicë, sidomos ushqimeve me ngjyrë të kuqe dhe jeshile. 

Bimët medicinale për zemrën:

Përzierja bimore për zemren përmban disa bimë medicinale që ndihmojnë punën e zemrës, shplodhin muskujt e zëmres dhe pastrojnë enët e gjakut. 

Gjithashtu këshillohet të përdoret rregullisht çdo mëngjes esktrakti i murrizit, i cili hap enët e gjakut dhe i pastron ato dhe normalizon tensionin. 

Boronica e zezë është një antioksidant i fuqishëm që ndihmon në rigjenerimin e enëve të gjakut dhe nervave. 

Produkte të sugjeruara

Zbuloni Produkte Inovative & Unike

Produkte Natyrale të prodhuara me Krenari në Shqipëri!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i