Majaselli dhe koliti, kurimi me bime medicinale

Majaselli dhe koliti, kurimi me bime medicinale

Simptomat:

  • Diare ose kapsllik
  • Gjakderdhje ne jashtqitje
  • Fryrje e dhimbje te zorreve
  • Mos tretje e ushqimit
  • Anemia
  • Hemoroide ne fund te zorres se trashe

Kura natyrale per kolitin

Perdorni vaj esencial mendre dhe borziloku. Perdorni xhinxher ne gjelle.

Mikseri bimore per kolitin permban bime te cilat ndalojne inflamacionin dhe kurojne kolitin. Gjithashtu glikoja e arres sherben si antibiotic natyral pasi permban jod dhe e mjekon zorren nga Brenda dhe ndihmon ne mbylljene e plageve te brednshme.

Aloe vera xhel eshte shume I domosdoshem per te kuruar kolitin.  Curcumina qe gjendet tek turmeriku ndihmon ne semundjet inflamatore dhe forcon sistemin imunitar, eshte nje antioksidant I fuqishem. Frankincense eshte gjithashtu shume I domosdoshem pasi ndalon reaksionet kimike ne organizem qe prodhojne stimulante per inflamacionin.

Mjalti shebren si lubrifikues I zorres. Mjalti ul inflamacionin dhe nxit perthithjen e antioksidanteve nga organizmi.

Produkte natyrale 100% bio

Cilësi e garantuar. Konsulta dhe informacion falas për çdo shqetësim shëndetësor!

Special instructions for seller

Subtotal

Shipping & taxes calculated at checkout

It appears that your cart is currently empty!

Continue Browsing

i